Recent Articles

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γουίτνεϊ Χιούστον: Δεν πνίγηκε, λέει ο ιατροδικαστής




Αν και το σώμα της βρέθηκε σχεδόν βυθισμένο μέσα στο νερό της μπανιέρας του δωματίου της στο Beverly Hilton Hotel...

ο θάνατός της δεν επήλθε από πνιγμό -όπως ανέφεραν αρχικά κάποια δημοσιεύματα- αλλά, κατά πάσα πιθανότητα, από τον θανατηφόρο συνδυασμό Xanax και άλλων ισχυρών συνταγογραφημένων φαρμάκων με αλκοόλ.

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα, όπως αναφέρει το TMZ, ο ιατροδικαστής, μιλώντας στην οικογένεια της Χιούστον, εξηγώντας παράλληλα πως το νερό που βρέθηκε στους πνεύμονές της δεν ήταν αρκετό ώστε να έχει προκαλέσει πνιγμό. Αντιθέτως, η Χιούστον φαίνεται πως βυθίστηκε στη μπανιέρα μετά τον θάνατό της. Παράλληλα, σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση βρίσκεται η 18χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του Μπόμπι Μπράουν. Η Μπόμπι Κριστίνα, που ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της, μεταφέρθηκε, μέσα στο πρώτο 24ωρο από τον θάνατο της Χιούστον, δύο φορές στο νοσοκομείο.

Αρχικά, λιποθύμησε, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ σε συνδυασμό με ένα υπνωτικό χάπι που της χορηγήθηκε προκειμένου να συνέλθει από τα τραγικά νέα. Αργότερα, εθεάθη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Cedars- Sinai του Λος Άντζελες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει καταρρεύσει ψυχολογικά. Μερικές ώρες αργότερα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή της έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την οικογένειά της.

 Και ενώ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά τη μέρα της κηδείας της θρυλικής σταρ, η Σελίν Ντιόν, μιλώντας για τον αναπάντεχο χαμό της, σχολίασε: «Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι τα ναρκωτικά, οι κακές παρέες και οι επιρροές πήραν από αυτή τη γυναίκα τα όνειρά της. Σκέφτεσαι τον Έλβις Πρίσλεϊ, τη Μέριλιν Μονρό, την Έιμι Γουάινχαουζ, τον Μάικλ Τζάκσον…. (…) Τι συμβαίνει τελικά όταν τα έχεις όλα στη ζωή σου; Αγάπη, υποστήριξη, οικογένεια… Κάτι συμβαίνει, το οποίο πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Γι’ αυτό και φοβάμαι τη show business, τα ναρκωτικά και την κοσμική ζωή. Γι’ αυτό δεν πηγαίνω σε πάρτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου